Resepti

Savulohisalaatti

Arvio: 4.3 / 5

Raikkaassa salaatissa on rapeaa tekstuuria sekä herkullista savukalaa.

Valmistusaika: Alle 15 min.

Annosmäärä: 4 hengelle

Savulohisalaatti

Ainekset

1ruukku salaattia
0,5tlrucolaa
200gretiisiä viipaloituna
200gkirsikkatomaatteja puolitettuna
0,5rklApetit Sugar snapseja (à 300 g)
400tllämminsavustettua kirjolohta
Kastike:
1glämminsavustettua kirjolohta
0,5pssApetit Sugar snapseja (à 300 g)
1rklsitruunamehua
1rsApetit Kotimainen Rypsi- & rapsiöljyä
1rklsuolaa
1rklmustapippuria
Päälle:
1rklApetit Kotimainen Rypsi- & rapsiöljyä

Valmistusohjeet

1. Kuumenna sugar snapsit pakkauksen ohjeen mukaan ja jäähdytä.

2. Huuhtele tuoreet kasvikset ja pilko ne. Levitä kerroksittain tarjoiluvadille. Lisää päälle kala sopivina suupaloina.

3. Sekoita kastikkeen ainekset keskenään ja valuta salaatille. Ripottele pinnalle auringonkukansiemenet.

Piditkö reseptistä? Anna äänesi porkkanoilla!