Resepti
Savulohisalaatti
Arvio: 4.3 / 5
Raikkaassa salaatissa on rapeaa tekstuuria sekä herkullista savukalaa.
Valmistusaika: Alle 15 min.
Annosmäärä: 4 hengelle

Ainekset
1 | ruukku salaattia | |
0,5 | tl | rucolaa |
200 | g | retiisiä viipaloituna |
200 | g | kirsikkatomaatteja puolitettuna |
0,5 | rkl | Apetit Sugar snapseja (à 300 g) |
400 | tl | lämminsavustettua kirjolohta |
Kastike: | ||
---|---|---|
1 | g | lämminsavustettua kirjolohta |
0,5 | pss | Apetit Sugar snapseja (à 300 g) |
1 | rkl | sitruunamehua |
1 | rs | Apetit Kotimainen Rypsi- & rapsiöljyä |
1 | rkl | suolaa |
1 | rkl | mustapippuria |
Päälle: | ||
1 | rkl | Apetit Kotimainen Rypsi- & rapsiöljyä |
Valmistusohjeet
1. Kuumenna sugar snapsit pakkauksen ohjeen mukaan ja jäähdytä.
2. Huuhtele tuoreet kasvikset ja pilko ne. Levitä kerroksittain tarjoiluvadille. Lisää päälle kala sopivina suupaloina.
3. Sekoita kastikkeen ainekset keskenään ja valuta salaatille. Ripottele pinnalle auringonkukansiemenet.