Resepti
Täytetyt paprikat
Arvio: 3.3 / 5
Täytetyt paprikat voit tehdä uunissa tai grillissä.
Valmistusaika:
Annosmäärä: 4 annosta
Ainekset
4 | paprikaa | |
Täyte | ||
---|---|---|
1 | dl | vettä |
1 | pss | Apetit vihannes-riisisekoitusta |
1 | rkl | Neito Rypsiöljyä™ |
400 | g | paistijauhelihaa |
2 | rkl | soijakastiketta |
0,5 | tl | inkivääriä |
0,5 | tl | mustapippuria |
2 | rkl | fariinisokeria |
1 | rs | ananasmurskaa |
Päälle | ||
1 | dl | juustoraastetta |
Valmistusohjeet
1. Laita uuni kuumenemaan 200 asteeseen. Repäise uunivuoan pohjalle pala leivinpaperia. Mittaa vesi kattilaan ja kiehauta se. Lisää jäinen vihannes-riisisekoitus. Keitä seosta neljä minuuttia.
2. Kuumenna kasviöljy paistinpannulla. Lisää jauheliha ja ruskista se kauniin ruskeaksi. Lisää pannulle mausteet, fariinisokeri ja ananasmurska. Lisää joukkoon vihannes-riisisekoitus. Sekoita ja tarkista maku.
3. Huuhdo paprikat, halkaise pituussuunnassa ja poista siemenet. Aseta paprikanpuolikkaat uunivuokaan, jaa täyte paprikakuppeihin.
4. Ripottele päälle juustoraastetta ja kypsennä uunissa noin 20 minuuttia, kunnes juusto on kullanruskeaa.
5. Vinkki! Jos kypsennät paprikat grillissä, älä halkaise paprikoita. Poista kanta ja täytä paprikat ja grillaa tasaisesti grillissä käännellen.