Resepti
Uunilohi ja tillimajoneesi
Arvio: 3.6 / 5
Uunikalaa ja nopea tillimajoneesi - helppoa ruokaa arkeen ja juhlaan.
Valmistusaika: Alle 30 min.
Annosmäärä: 4 annosta

Ainekset
0,75 | dl | majoneesia |
1 | dl | kermaviiliä |
tillinippu hienonnettuna | ||
0,5 | sitruunan mehu | |
ripaus suolaa | ||
Lisäksi | ||
---|---|---|
1 | kpl | lohta fileenä |
2 | prk | Apetit Perunamuusia (à 350 g) |
Valmistusohjeet
1. Sekoita kaikki kastikkeen ainekset keskenään. Anna maustua kylmässä noin 1 tunti.
2. Laita lohifilee voideltuun uunivuokaan tai reunalliselle uunipellille leivinpaperin päälle. Kypsennä 200-asteisessa uunissa noin 30 minuuttia. Valmista tällä välin perunamuusi pakkauksen ohjeilla.
3. Tarkista kalan kypsyys ja tarjoa tillimajoneesin ja perunamuusin kanssa.