Resepti
Vuohenjuustokasvikset
Arvio: 5 / 5
Vuohenjuustoa kasvisten kera uunissa. Varmasti maistuu!
Valmistusaika: Alle 30 min.
Annosmäärä: 4 annosta
Ainekset
1 | pss | Apetit Kartanon kasvikset -kasvissekoitusta |
1 | tl | sitruunasta puristettua mehua |
1 | tl | suolaa |
1 | tl | rouhittua mustapippuria |
1 | ruukku tuoretta kirveliä | |
50 | g | smetanaa tai kermaa |
100 | g | vuohenjuustoa |
10 | kpl | kirsikkatomaattia |
Valmistusohjeet
1. Levitä jäiset kasvikset uunivuokaan. Valuta sitruunanmehu päälle ja ripottele mausteet ja silputtu kirveli pinnalle. Kaada smetana tai kermatilkka vuokaan. Viipaloi vuohenjuusto ja halkaise kirsikkatomaatit ja pane kasvisten päälle vuokaan. Kypsennä 200 asteisessa uunissa noin 15 minuuttia. Nauti pariloidun kalan kanssa.