Resepti
Yhden astian sadonkorjuupasta
Arvio: 3.3 / 5
Tähän pastaan ei tarvitse käyttää arvokasta aikaa, vaan ruoka valmistuu lähes itsekseen. Tiskiäkään ei tule kuin yhden kattilan verran, joten säästät aikaa myös keittiön siivoamisessa ruoanlaiton jälkeen. Pasta on mainiota myös seuraavana päivänä, joten tee rohkeasti vaikka tuplasatsi, niin saat ravitsevaa, kotitekoista ruokaa myös vaikkapa seuraavan päivän lounaalle.
Valmistusaika: Alle 30 min.
Annosmäärä: 2 annosta
Ainekset
2 | pkt | Apetit Tuorekset Sadonkorjuukasvikset |
200 | g | kuivapastaa |
1 | tlk | tomaattimurskaa |
3 | dl | vettä |
suolaa | ||
mustapippuria | ||
juustoa, esim. parmesaania tai fetaa |
Valmistusohjeet
1. Sekoita kaikki raaka-aineet kannellisessa kattilassa tai padassa.
3. Nosta liedelle ja anna muhia noin 15 minuutin verran kannen alla, kunnes pasta on kypsää ja neste imeytynyt.
5. Tarjoile juustoraasteen kanssa, voit myös murustella sekaan fetajuustoa.
8. Vinkki! Saat helposti vaihtelua reseptiin vaihtamalla Sadonkorjuukasvikset muihin Apetit Tuorekset -tuotteisiin.