Resepti

Järvisalaatti (Panzanella)

Ainekset

0,4 kg Apetit Kotimaisia Järvikalapihvejä (á 65 g)
0,4 kg Apetit Maalaiskasvissekoitusta, tuore
0,4 kg Apetit Jääsalaatti-punasalaatti-lollorossoa
0,2 kg Vuokaleipää kuutioina
0,1 l Oliiviöljyä
0,05 l Punaviinietikkaa
0,01 kg Suolaa
0,001 kg Mustapippuria, rouhe

Valmistusohjeet

  1. Leikkaa Järvikalapihvit neljään osaan. Paista pihvisuikaleet, leipäkuutiot ja Maalaiskasvissekoitus pannulla rapeaksi pienessä määrässä oliiviöljyä. Jäähdytä hieman ja lisää joukkoon muut aineet. Anna maustua 5 min. ennen ruokailua, jotta leipä imee kaiken ylimääräisen nesteen. Koristele tuoreyrteillä.
Järvisalaatti (Panzanella)
Saanto
Annosmäärä kpl
Annoskoko g
Laske