Resepti

Joulupöydän lanttukuutiot

Ainekset

1 kpl Vuokia GN 1/1-65 mm, voitelu vuokasprayllä
2,5 kg Apetit Kotimaisia Lanttukuutioita, pakaste
0,075 kg Paistis kasviöljyvalmistetta
0,018 kg Suolaa
0,1 kg Siirappia,vaaleaa

Valmistusohjeet

  1. Kaada kohmeiset lanttukuutiot voideltuun vuokaan, lisää pinnalle tasaisesti rypsiöljyvalmiste ja mausteet.. Kiertoilmapaista 175 asteessa n. 20 minuuttia. Sekoita.

    Lisää pinnalle hienonnettua persiljaa ennen tarjoilua.

    Mukavaa makua lanttukuutioihin saat käyttämällä kolmanneksen siirapin määrästä tervasiirappia.
Joulupöydän lanttukuutiot
Saanto
Annosmäärä kpl
Annoskoko g
Laske