Resepti

Juures-kurpitsasalaatti vuohenjuustolla

Ainekset

Yrttiöljy:
0,01 kg Rosmariinin lehtiä, tuore
0,16 kg Kurpitsansiemeniä
0,2 l Mildola Rypsiöljyä
0,1 l Appelsiinimehutiivistettä 300%
0,02 kg Suolaa
0,08 kg Sokeria
1,5 kg Apetit Kotimaisia Juureslohkoja, pakaste
1 kpl Vuokia GN 1/1-65 mm
0,4 kg Vuohenjuustoa

Valmistusohjeet

  1. Valmista yrttiöljy nyppimällä rosmariinistä lehdet ja sekoittamalla kurpitsansiemenet sekä kaikki öljyn aineet keskenään.
  2. Kaada jäiset juureslohkot GN-vuokaan ja lisää yrttiöljy. Sekoita hyvin. Paahda uunissa 200 asteessa 8-10 minuuttia ja jäähdytä.
  3. Murenna vuohenjuusto kasvisten joukkoon.
Juures-kurpitsasalaatti vuohenjuustolla
Saanto
Annosmäärä kpl
Annoskoko g
Laske