Resepti

Kasvispaella

Ainekset

0,1 kg Apetit Kotimainen Rypsiöljyä
1,5 kg Apetit Sipulikuutioita, pakaste
0,03 kg Valkosipulimurskaa
0,6 kg Apetit Pomodoro Rosso kasvissekoitus, pakaste
0,9 kg Herkkusieniviipaleita, tuore
0,8 kg Pitkäjyväistä, puuroutumatonta riisiä
1,6 kg Kasvislientä
0,005 kg 4160580 Kurkumajauhe
0,004 kg Savupaprikaa, jauhe
0,003 kg Mustapippuria, rouhe
0,03 kg Suolaa
0,5 kg Apetit Kotimaisia Herneitä,pakaste
0,4 kg Kikherne säilyke
0,1 kg Appelsiinitäysmehu
0,05 kg Sitruunamehu

Valmistusohjeet

  1. Laita GN 1/1-65 vuokaan öljy, sipulit, Pomodoro Rosso ja herkkusienilohkot. Paista yhdistelmäuunissa 200 °C noin 5-10 minuuttia.
  2. Ota vuoka uunista ja lisää riisi. Sekoita kasvisliemi pakkauksen ohjeen mukaan ja lisää vuokaan mausteiden kanssa. Sekoita aineet hyvin vuoassa ja jatka kypsennystä 160 °C noin 20-25 minuuttia.
  3. Kun riisi on lähes kypsää, lisää joukkoon valutetut kikherneet, Herneet ja sitrusmehut. Kypsennä vielä muutama minuutti. Tarkista maku.
Kasvispaella
Saanto
Annosmäärä kpl
Annoskoko g
Laske