Resepti

Korealainen lehtikaali-kasviswok,paistettu riisi

Ainekset

2,24 kg Apetit Wok Lehtikaali-kasvis 1,5kg pakaste
0,05 l Seesamiöljyä
0,05 l Mildola Rypsiöljyä
0,01 kg Suolaa
0,002 kg Mustapippuria, rouhe
0,1 l Riisiviinietikkaa
0,1 l Soijakastiketta
0,1 kg Hunajaa, juokseva
Lisuke:
0,8 kg Basmatiriisiä
0,02 kg Suolaa
2,3 l Vettä
0,05 l Mildola Rypsiöljyä
0,56 kg Kananmunia

Valmistusohjeet

  1. Paista Wok lehtikaali-kasvissekoitus seesami- ja rypsiöljyssä. Mausta suolalla, mustapippurilla, riisiviinietikalla, soijakastikkeella ja hunajalla. Kääntele hetki.
  2. Paistettu riisi:

    Keitä riisi suolalla maustetussa vedessä noin 10 minuuttia. Huuhtele riisi kylmän veden alla ja valuta. Paista riisi rypsiöljyssä ja lisää kananmunat. Kääntele seosta niin kauan kunnes kananmuna kypsyy.

    Tarjoile lehtikaali-kasviswok paistetun riisin kanssa.
Korealainen lehtikaali-kasviswok,paistettu riisi
Saanto
Annosmäärä kpl
Annoskoko g
Laske