Resepti
Ainekset
2,24 | kg | Apetit Wok Lehtikaali-kasvis 1,5kg pakaste |
0,05 | l | Seesamiöljyä |
0,05 | l | Mildola Rypsiöljyä |
0,01 | kg | Suolaa |
0,002 | kg | Mustapippuria, rouhe |
0,1 | l | Riisiviinietikkaa |
0,1 | l | Soijakastiketta |
0,1 | kg | Hunajaa, juokseva |
Lisuke: | ||
0,8 | kg | Basmatiriisiä |
0,02 | kg | Suolaa |
2,3 | l | Vettä |
0,05 | l | Mildola Rypsiöljyä |
0,56 | kg | Kananmunia |
Valmistusohjeet
- Paista Wok lehtikaali-kasvissekoitus seesami- ja rypsiöljyssä. Mausta suolalla, mustapippurilla, riisiviinietikalla, soijakastikkeella ja hunajalla. Kääntele hetki.
-
Paistettu riisi:
Keitä riisi suolalla maustetussa vedessä noin 10 minuuttia. Huuhtele riisi kylmän veden alla ja valuta. Paista riisi rypsiöljyssä ja lisää kananmunat. Kääntele seosta niin kauan kunnes kananmuna kypsyy.
Tarjoile lehtikaali-kasviswok paistetun riisin kanssa.
Saanto | |
Annosmäärä | kpl |
Annoskoko | g |
Laske |