Resepti

Kotimaiset Järvikalapuikot, perunasose ja pinaatti

Ainekset

1,6 kg Apetit kotimaiset järvikalapuikot
0,2 kg Apetit Kotimaista Hienonnettua pinaattia paloina
0,5 kg Turkkilaista jogurttia, laktoositon
0,2 kg Kermaviiliä, laktoositon
0,03 kg Ruohosipulia, pakaste
0,01 kg Suolaa
0,01 kg Sokeria
0,001 kg Mustapippuria, rouhe
0,1 kg Kurkkua, tuore
1,7 kg Apetit Perunamuusia, pakaste
0,4 kg Apetit Kotimaista Porkkanasosetta paloina
0,3 l Kevytmaitoa
0,04 kg Margariinia, laktoositonta 60
0,002 kg Suolaa

Valmistusohjeet

  1. Kuumenna Kotimaiset Järvikalapuikot jäisinä tai osittain sulaneina uunissa 180 °C 8-10 min
  2. Kuumenna Pinaattipalat yhdistelmäuunissa 150 asteessa n. 14 minuuttia, kosteus 40 %. Jäähdytä Pinaatti jäähdytyskaapissa. Sekoita jogurtti, kermaviili, ruohosipuli ja mausteet keskenään. Lisää joukkoon jäähdytetty Pinaatti. Tarkista maku. Lisää kurkkukuutiot.
  3. Kaada Perunamuusipalat ja Porkkanasosepalat, maito, margariini ja suola GN 1/1-65 mm vuokaan. Nosta vuoka valmiiksi esikuumennettuun uuniin. Höyrykeitä 100 asteessa n. 25 minuuttina ilman kantta.



    Perunasosepalat ja Porkkanasosepalat voi mitata vuokiin kylmiöön jo edellisenä päivänä.
Kotimaiset Järvikalapuikot, perunasose ja pinaatti
Saanto
Annosmäärä kpl
Annoskoko g
Laske