Resepti

Pinaatti-tsatziki

Ainekset

0,1 kg Apetit Kotimaista Hienonnettua pinaattia paloina
0,12 kg Kurkkua, tuore
0,01 kg Suolaa
0,015 kg Valkosipulia
0,005 kg Minttua, tuore
0,01 kg Ruohosipulia, tuore
0,6 kg Majoneesia, Hellmann´s
0,4 kg Ruokajogurttia
0,02 kg Hunajaa
0,002 kg Mustapippuria, rouhe

Valmistusohjeet

  1. Sulata Pinaattipalat ja kuumenna nopeasti uunissa höyryohjelmalla 3 minuuttia. Valuta ja jäähdytä Pinaattisose. Kuori kurkku ja leikkaa se noin 0,5 cm kuutioiksi. Lisää suola kurkkukuutioiden joukkoon. Hienonna valkosipulinkynnet, minttu ja ruohosipuli, lisää ne kurkkukuutioiden joukkoon, lisää myös majoneesi, jogurtti ja Pinaatti. Sekoita tasaiseksi. Mausta hunaja lla ja mustapippurilla. Sekoita tasaiseksi ja anna maustua kylmässä ennen tarjolle vientiä.
Pinaatti-tsatziki
Saanto
Annosmäärä kpl
Annoskoko g
Laske