Resepti
Ainekset
0,1 | kg | Apetit Kotimaista Hienonnettua pinaattia paloina |
0,12 | kg | Kurkkua, tuore |
0,01 | kg | Suolaa |
0,015 | kg | Valkosipulia |
0,005 | kg | Minttua, tuore |
0,01 | kg | Ruohosipulia, tuore |
0,6 | kg | Majoneesia, Hellmann´s |
0,4 | kg | Ruokajogurttia |
0,02 | kg | Hunajaa |
0,002 | kg | Mustapippuria, rouhe |
Valmistusohjeet
- Sulata Pinaattipalat ja kuumenna nopeasti uunissa höyryohjelmalla 3 minuuttia. Valuta ja jäähdytä Pinaattisose. Kuori kurkku ja leikkaa se noin 0,5 cm kuutioiksi. Lisää suola kurkkukuutioiden joukkoon. Hienonna valkosipulinkynnet, minttu ja ruohosipuli, lisää ne kurkkukuutioiden joukkoon, lisää myös majoneesi, jogurtti ja Pinaatti. Sekoita tasaiseksi. Mausta hunaja lla ja mustapippurilla. Sekoita tasaiseksi ja anna maustua kylmässä ennen tarjolle vientiä.
Saanto | |
Annosmäärä | kpl |
Annoskoko | g |
Laske |