Resepti

Siskonmakkaraminestronepata

Ainekset

0,28 kg Apetit Kotimainen Rypsiöljyä
2,8 kg Apetit Pomodoro Rosso kasvissekoitus, pakaste
7,5 kg Tomaattimurskaa, Mutti
11 kg Vettä
0,25 kg Kasvisliemijauhe
1,125 kg Tummaa Minispagettia (Torino)
5,6 kg Siskonmakkarapallero kypsä
0,009 kg Oregano kuivattu
0,009 kg Mustapippuria, rouhe

Valmistusohjeet

  1. Mittaa öljy pataan, lisää Pomodoro Rosso, hauduta ja anna nesteen haihtua. Lisää tomaattimurska ja anna kiehahtaa. Lisää vesi, kasvisliemijauhe, nosta kiehumapisteeseen. Lisää minispagetti ja Pienet Juureskuutiot. Kun pasta on lähes kypsää, lisää siskonmakkarapallerot ja mausteet. Tarkista maku. Mausta tarvittaessa lisää.
Siskonmakkaraminestronepata
Saanto
Annosmäärä kpl
Annoskoko g
Laske