Resepti
Ainekset
0,28 | kg | Apetit Kotimainen Rypsiöljyä |
2,8 | kg | Apetit Pomodoro Rosso kasvissekoitus, pakaste |
7,5 | kg | Tomaattimurskaa, Mutti |
11 | kg | Vettä |
0,25 | kg | Kasvisliemijauhe |
1,125 | kg | Tummaa Minispagettia (Torino) |
5,6 | kg | Siskonmakkarapallero kypsä |
0,009 | kg | Oregano kuivattu |
0,009 | kg | Mustapippuria, rouhe |
Valmistusohjeet
- Mittaa öljy pataan, lisää Pomodoro Rosso, hauduta ja anna nesteen haihtua. Lisää tomaattimurska ja anna kiehahtaa. Lisää vesi, kasvisliemijauhe, nosta kiehumapisteeseen. Lisää minispagetti ja Pienet Juureskuutiot. Kun pasta on lähes kypsää, lisää siskonmakkarapallerot ja mausteet. Tarkista maku. Mausta tarvittaessa lisää.
Saanto | |
Annosmäärä | kpl |
Annoskoko | g |
Laske |