Resepti
Ainekset
0,4 | kg | Parsakaali, tuore |
0,03 | kg | Ruohosipulia, pakaste |
1 | kg | Coleslaw-raastetta (kaali-porkkana) |
0,2 | kg | Majoneesia |
0,2 | kg | Jogurttia, maustamaton, laktoositon |
0,05 | kg | Sokeria |
0,06 | l | Valkoviinietikkaa |
0,005 | kg | Suolaa |
0,15 | kg | Kuivattuja karpaloita |
7,5 | kg | Apetit Festaripizza |
VINKKI |
Valmistusohjeet
-
Leikkaa dippiparsakaalit ohuiksi siivuiksi ja hienonna ruohosipuli.
Sekoita kaikki broccolislaw'n aineet.
Voit halutessasi jättää hieman karpaloita ja ruohosipulia koristeeksi.
Paista Apetit festaripizzat 200-asteisessa uunissa 10-15 minuuttia, kunnes juusto on ruskistunut. - VINKKI: Broccolislaw sopii hyvin myös salaattipöytään.
Saanto | |
Annosmäärä | kpl |
Annoskoko | g |
Laske |