Resepti

Apetit Festaripizza ja broccolislaw

Ainekset

0,4 kg Parsakaali, tuore
0,03 kg Ruohosipulia, pakaste
1 kg Coleslaw-raastetta (kaali-porkkana)
0,2 kg Majoneesia
0,2 kg Jogurttia, maustamaton, laktoositon
0,05 kg Sokeria
0,06 l Valkoviinietikkaa
0,005 kg Suolaa
0,15 kg Kuivattuja karpaloita
7,5 kg Apetit Festaripizza
VINKKI

Valmistusohjeet

  1. Leikkaa dippiparsakaalit ohuiksi siivuiksi ja hienonna ruohosipuli. Sekoita kaikki broccolislaw'n aineet. Voit halutessasi jättää hieman karpaloita ja ruohosipulia koristeeksi.

    Paista Apetit festaripizzat 200-asteisessa uunissa 10-15 minuuttia, kunnes juusto on ruskistunut.
  2. VINKKI: Broccolislaw sopii hyvin myös salaattipöytään.
Apetit Festaripizza ja broccolislaw
Saanto
Annosmäärä kpl
Annoskoko g
Laske