Resepti

Apetit Järvikalapihvit ja juurescouscous

Ainekset

1,3 kg Apetit Kotimaisia Järvikalapihvejä (á 65 g)
Juurescouscous:
0,375 kg Mediterraneen couscousia, Tipiak
0,65 l Vettä
0,375 kg Apetit Juuressalsaa, tuore
0,1 kg Sitruuna Vinegrette -kastiketta, Hellmann´s

Valmistusohjeet

  1. Lado Apetit Kotimaiset Järvikalapihvit voideltuun vuokaan limittäin. Kuumenna yhdistelmäuunissa 160-asteessa noin 25 minuuttia.
  2. Mittaa couscous ja kylmä vesi samaan astiaan. Anna tuotteen turvota noin 40 minuuttia kylmässä. Sekoita couscousia välillä. Lisää Juuressalsa ja sitruunavinegretti couscousin joukkoon. Sekoita hyvin. Tarjoile lämmitettynä tai kylmänä. Tarjoa lisäksi marinoitua lehtikaalia ja Mojo-Rojo Brazil Savuchili-korianterimajoneesia (kts. erilliset ohjeet).
Apetit Järvikalapihvit ja juurescouscous
Saanto
Annosmäärä kpl
Annoskoko g
Laske