Resepti

Apetit Perunasose/höyrykeitto 1/1-100 mm

Ainekset

1 kpl Vuokia GN 1/1-100 mm, voitelu vuokasprayllä
6 kg Apetit Perunamuusia, pakaste
1,2 l Kevytmaitoa

Valmistusohjeet

  1. Kaada perunamuusi kohmeisena GN 1/1-100 mm vuokaan, lisää neste. Nosta vuoka valmiiksi höyrystettyyn uuniin. Höyrykeitä 100 asteessa n. 35 minuuttia ilman kantta. Sekoita, vie tarjolle. Painekeittoaika (0,5 bar) on n. 25 min.

    Perunamuusin voi mitata vuokiin kylmiöön jo edellisenä päivänä.
Apetit Perunasose/höyrykeitto 1/1-100 mm
Saanto
Annosmäärä kpl
Annoskoko g
Laske

Reseptin tuotteet