Resepti
Ainekset
3 | kg | Vettä |
0,04 | kg | Kalaliemijauhe |
0,013 | kg | Kasvisliemijauhe |
0,333 | kg | Vaaleaa Kastiketiivistettä |
0,4 | kg | Apetit Purjoviipaleita, pakaste |
0,067 | kg | Sitruunamehu |
0,007 | kg | Sokeria |
0,002 | kg | 4160580 Kurkumajauhe |
0,007 | kg | Sitruunapippuri |
0,013 | kg | Valkosipulia |
0,007 | kg | Santa Maria Kalamaustetta, suolaton mausteseos |
0,011 | kg | Tilliä, tuore |
0,8 | kg | Kasvirasvasekoitetta |
1 | kg | Tonnikala öljyssä |
0,7 | kg | Cappelli pastaa (Torino) |
0,25 | kg | Juustoraaste Mozzarella |
Valmistusohjeet
- Kuumenna vesi kiehuvaksi, lisää liemijauheet, kastiketiiviste ja purjo. Mausta kastike. Hauduta hetki. Lisää kasvirasvasekoite ja valutettu tonnikala. Sekoita. Mittaa kastikkeen määrä. Valmista kastiketta tulee olla n. 5 kg/vuoka.
- Mittaa raaka makaroni voideltuun GN 1/1-65 mm vuokaan/700 g/vuoka. lisää joukkoon osa juustoraasteesta. Kaada päälle kuuma kastike. Sekoita hyvin. Lisää pinnalle loput juustoraasteesta. Kiertoilmapaista 160 asteessa n. 20-25 minuuttia. Ota vuoka ulo

Saanto | |
Annosmäärä | kpl |
Annoskoko | g |
Laske |