Resepti

Cappelli-tonnikalapaistos

Ainekset

3 kg Vettä
0,04 kg Kalaliemijauhe
0,013 kg Kasvisliemijauhe
0,333 kg Vaaleaa Kastiketiivistettä
0,4 kg Apetit Purjoviipaleita, pakaste
0,067 kg Sitruunamehu
0,007 kg Sokeria
0,002 kg 4160580 Kurkumajauhe
0,007 kg Sitruunapippuri
0,013 kg Valkosipulia
0,007 kg Santa Maria Kalamaustetta, suolaton mausteseos
0,011 kg Tilliä, tuore
0,8 kg Kasvirasvasekoitetta
1 kg Tonnikala öljyssä
0,7 kg Cappelli pastaa (Torino)
0,25 kg Juustoraaste Mozzarella

Valmistusohjeet

  1. Kuumenna vesi kiehuvaksi, lisää liemijauheet, kastiketiiviste ja purjo. Mausta kastike. Hauduta hetki. Lisää kasvirasvasekoite ja valutettu tonnikala. Sekoita. Mittaa kastikkeen määrä. Valmista kastiketta tulee olla n. 5 kg/vuoka.
  2. Mittaa raaka makaroni voideltuun GN 1/1-65 mm vuokaan/700 g/vuoka. lisää joukkoon osa juustoraasteesta. Kaada päälle kuuma kastike. Sekoita hyvin. Lisää pinnalle loput juustoraasteesta. Kiertoilmapaista 160 asteessa n. 20-25 minuuttia. Ota vuoka ulo
Cappelli-tonnikalapaistos
Saanto
Annosmäärä kpl
Annoskoko g
Laske