Resepti

Curryfrittata, paahdettua broileria

Ainekset

Vuokia GN 1/1-65 mm, voitelu vuokasprayllä
7,5 kg Kananmunamassaa, tuore, pastöroitu
7,5 kg Kananmunamassa tuore pastöroitu
2 kg Ruokakermaa, laktoositon 15%
2 kg Ruokakerma 15 % laktoositon
1 kg Juustocremeä
1 kg Juustocreme
0,2 kg Curry Pure Professional, Knorr
0,225 kg Kasvisliemijauhetta, suolaa vähennetty
5 kg Kuutioperunoita16 mm, kypsä vakuumi
1 kg Apetit Parsakaalia, pakaste
0,5 kg Apetit Sipulikuutioita, pakaste
12 kg Broilerin reisiviipaleita, kypsä, Atria
0,5 kg Aromiöljyä, Knorr
Suolaa
Mustapippuria, rouhe
0,2 kg Persiljaa, tuore, hienonnettu
0,2 kg Persilja hienonnettu
0,2 kg Timjamia, tuore
0,2 kg Timjami tuore

Valmistusohjeet

  1. Sekoita munamassa, ruokakerma, juustocreme, currytahna, sulatettu Pinaatti ja kasvisliemijauhe keskenään. Annostele perunakuutiot, parsakaali ja sipuli voideltuihin GN -vuokiin. Kaada päälle munamassa. Kypsennä yhdistelmäuunissa 170 asteessa, kosteus
  2. Sulata reisiviipaleet kylmässä. Paahda viipaleisiin kaunis paistopinta paistinpannulla aromiöljyssä ja mausta.
  3. Lisää pinnalle hienonnetut tuoreet yrtit. Nostele annosmäärä, noin 120 g, leikatun Frittata- annospalan päälle. Vie tarjolle.
Curryfrittata, paahdettua broileria
Saanto
Annosmäärä kpl
Annoskoko g
Laske