Resepti
Ainekset
5 | kpl | Vuokia GN 1/1-65 mm, voitelu vuokasprayllä |
7,5 | kg | Kananmunamassaa, tuore, pastöroitu |
2 | l | Ruokakermaa, laktoositon 15% |
1 | kg | Juustocremeä |
0,2 | kg | Curry Pure Professional, Knorr |
0,5 | kg | Apetit Kotimaista Hienonnettua pinaattia paloina |
0,225 | kg | Kasvisliemijauhetta, suolaa vähennetty |
5 | kg | Kuutioperunoita16 mm, kypsä vakuumi |
1 | kg | Apetit Parsakaalia, pakaste |
0,5 | kg | Apetit Sipulikuutioita, pakaste |
12 | kg | Broilerin reisiviipaleita, kypsä, Atria |
0,5 | kg | Aromiöljyä, Knorr |
Suolaa | ||
Mustapippuria, rouhe | ||
0,2 | kg | Persiljaa, tuore, hienonnettu |
0,2 | kg | Timjamia, tuore |
Valmistusohjeet
- Sekoita munamassa, ruokakerma, juustocreme, currytahna, sulatettu Pinaatti ja kasvisliemijauhe keskenään. Annostele perunakuutiot, parsakaali ja sipuli voideltuihin GN -vuokiin. Kaada päälle munamassa. Kypsennä yhdistelmäuunissa 170 asteessa, kosteus 50 %, noin 20 minuuttia. Leikkaa Frittata annospaloiksi, kooltaan noin 5 x 5 cm.
- Sulata reisiviipaleet kylmässä. Paahda viipaleisiin kaunis paistopinta paistinpannulla aromiöljyssä ja mausta.
- Lisää pinnalle hienonnetut tuoreet yrtit. Nostele annosmäärä, noin 120 g, leikatun Frittata-annospalan päälle. Vie tarjolle.
Saanto | |
Annosmäärä | kpl |
Annoskoko | g |
Laske |