Resepti

Curryfrittata, paahdettua broileria

Ainekset

5 kpl Vuokia GN 1/1-65 mm, voitelu vuokasprayllä
7,5 kg Kananmunamassaa, tuore, pastöroitu
2 l Ruokakermaa, laktoositon 15%
1 kg Juustocremeä
0,2 kg Curry Pure Professional, Knorr
0,5 kg Apetit Kotimaista Hienonnettua pinaattia paloina
0,225 kg Kasvisliemijauhetta, suolaa vähennetty
5 kg Kuutioperunoita16 mm, kypsä vakuumi
1 kg Apetit Parsakaalia, pakaste
0,5 kg Apetit Sipulikuutioita, pakaste
12 kg Broilerin reisiviipaleita, kypsä, Atria
0,5 kg Aromiöljyä, Knorr
Suolaa
Mustapippuria, rouhe
0,2 kg Persiljaa, tuore, hienonnettu
0,2 kg Timjamia, tuore

Valmistusohjeet

  1. Sekoita munamassa, ruokakerma, juustocreme, currytahna, sulatettu Pinaatti ja kasvisliemijauhe keskenään. Annostele perunakuutiot, parsakaali ja sipuli voideltuihin GN -vuokiin. Kaada päälle munamassa. Kypsennä yhdistelmäuunissa 170 asteessa, kosteus 50 %, noin 20 minuuttia. Leikkaa Frittata annospaloiksi, kooltaan noin 5 x 5 cm.
  2. Sulata reisiviipaleet kylmässä. Paahda viipaleisiin kaunis paistopinta paistinpannulla aromiöljyssä ja mausta.
  3. Lisää pinnalle hienonnetut tuoreet yrtit. Nostele annosmäärä, noin 120 g, leikatun Frittata-annospalan päälle. Vie tarjolle.
Curryfrittata, paahdettua broileria
Saanto
Annosmäärä kpl
Annoskoko g
Laske