Resepti
Ainekset
Lisuke: | ||
1,5 | kg | Perunaa,kuorineen,raaka |
1,5 | kg | Bataattia, kuorineen, raaka |
0,01 | kg | Suolaa |
0,05 | l | Mildola Rypsiöljyä |
Minijauhispyörykkäkastike: | ||
0,05 | l | Mildola Rypsiöljyä |
0,005 | kg | Kardemummaa, rouhittu |
0,01 | kg | Inkivääriä, jauhe |
0,005 | kg | Chilijauhetta |
0,02 | kg | Garam Masala mausteseosta |
0,01 | kg | Kanelia, jauhe |
0,01 | kg | Juustokuminaa |
0,005 | kg | Neilikkaa, jauhe |
0,01 | kg | Suolaa |
1 | l | Vettä |
0,5 | l | Kookosmaitoa |
Suuruste: | ||
0,05 | l | Vettä |
0,03 | kg | Maissitärkkelystä |
1,28 | kg | Apetit Minijauhispyörykät kypsä, pakaste |
Valmistusohjeet
-
Lisuke:
Pilko perunat ja bataatit isoiksi paloiksi. Mausta suolalla ja öljyllä. Paahda uunissa 200°C noin 40 minuuttia. -
Minijauhispyörykkäkastike:
Paista rypsiöljyssä kardemumma, inkivääri, chili, garam masala, kaneli, juustokumina ja neilikka. Lisää suola, vesi ja kookosmaito. Sekoita hyvin ja anna hautua noin 30 minuuttia. -
Suuruste:
Sekoita suurus ja suurusta kastike. -
Lisää lopuksi minijauhispyörykät ja anna hautua vielä noin 5-10 minuuttia.
Tarjoile minijauhispyörykkäkastike paahdettujen perunoiden ja bataattien kanssa.

Saanto | |
Annosmäärä | kpl |
Annoskoko | g |
Laske |