Resepti

Itämainen kesäkeitto

Ainekset

0,05 kg Apetit Kotimainen Rypsiöljyä
0,3 kg Sipuli luomu
0,005 kg Inkivääri jauhettu
0,015 kg Currytahnaa, vihreää
2 kg Vettä
0,015 kg Kasvisliemijauhetta, luomu, Knorr
0,8 kg Peruna luomu
0,5 kg Apetit Kotimaisia Luomu Herneitä, pakaste
0,8 kg Kookosmaito luomu
0,01 kg Sitruunamehu
Korianteria, tuore

Valmistusohjeet

  1. Kuullota padan pohjalla öljyssä sipulit ja mausteet. Lisää vesi, liemiaines ja kuutioitu peruna. Anna hetki kiehua ja lisää porkkanasuikaleet, herneet sekä kookosmaito. Anna keiton hautua kunnes kypsää. Viimeistele sitruunamehulla ja tuoreella korian
Itämainen kesäkeitto
Saanto
Annosmäärä kpl
Annoskoko g
Laske