Resepti

Jauhelihakeitto

Ainekset

3,5 kg Vettä
0,11 kg Lihaliemijauhe vähäsuolainen
0,003 kg Timjami
0,01 kg Sokeria
1,5 kg Apetit Peruna-sipulisekoitusta, pakaste
1,5 kg Apetit Vegemix kasvissekoitus, pakaste
1,3 kg HK Nauta-Sika Jauheliha ruskistettu 3 kg
0,01 kg Persilja hienonnettu pakaste
Vuokia GN 1/2-150 mm

Valmistusohjeet

  1. Mittaa pataan vesi, liemijauhe ja mausteet. Kiehauta.
  2. Lisää Peruna-Sipulisekoitus sekä Vegemix. Hauduta noin 15 minuuttia.
  3. Kuumenna Jauheliha omassa pussissaan höyrytoiminnolla 90 asteessa kunnes sisälämpötila on 40 astetta, jolloin tuote on irtonaista lisättäväksi keittoon. Lisää Jauheliha sekä persilja. Kuumenna vielä noin 10 minuuttia, kunnes keiton lämpötila on väh
  4. Esillelaittoastia: GN- vuoka 1/2-150 mm
Jauhelihakeitto
Saanto
Annosmäärä kpl
Annoskoko g
Laske