Resepti

Juures-nakkipannu

Ainekset

Vuokia GN 1/1-65 mm, voitelu vuokasprayllä
2 kg Peruna kuutio kypsä
0,8 kg Atria Sydänmerkki nakkipaloja
1 kg Apetit Juuressalsaa, pakaste
Kastike:
0,2 kg Apetit Kotimainen Rypsiöljyä
0,04 kg Sinappi karkea
0,014 kg Suolaa
0,002 kg Persilja kuivattu
Tarjoiluun:
0,7 kg Kananmuna

Valmistusohjeet

  1. Mittaa perunakuutiot, nakkipalat ja juuressalsa voideltuun vuokaan. Sekoita mausteöljy ja kaada vuokaan. Sekoita kevyesti. Paista 160 asteessa noin 30 minuuttia. Tarjoile paistetun kanamunan kanssa. Vinkki, kasvisvaihtoehdon saat käyttämällä nakkipala
Juures-nakkipannu
Saanto
Annosmäärä kpl
Annoskoko g
Laske