Resepti

Juustoinen kirjolohikeitto

Ainekset

0,02 kg Apetit Kotimainen Rypsiöljyä
0,01 kg Curry
0,2 kg Apetit Sipulikuutioita, pakaste
0,8 kg Apetit Isoo Antti kasvissekoitusta, pakaste
2,6 kg Vettä
0,03 kg Kalaliemijauhe vähäsuol.
0,03 kg Suolaa
0,2 kg Sulatejuusto Koskenlaskija
Suuruste:
0,2 kg Kasvirasvasekoitetta
0,06 kg Maissitärkkelys
1,3 kg Kirjolohi kuutio
1,4 kg Kuutioperunoita16 mm, kypsä vakuumi
Vuokia GN 1/2-150 mm

Valmistusohjeet

  1. Freesaa Rypsiöljyssä curry, sipulikuutio ja Isoon Antin Kasvissekoitusta.
  2. Lisää vesi, kalaliemijauhe, suola ja sulatejuusto. Kiehauta ja hauduta noin 10 minuuttia.
  3. Sekoita maissitärkkelys kylmän kasvirasvan joukkoon. Lisää suurus kuuman keiton joukkoon koko ajan sekoittaen. Hauduta hetki.
  4. Lisää kalakuutiot sekä perunat. Kypsennä kunnes kalat ovat kypsiä.
  5. Esillelaittoastia: GN- vuoka 1/2-150 mm
Juustoinen kirjolohikeitto
Saanto
Annosmäärä kpl
Annoskoko g
Laske