Resepti
Ainekset
0,02 | kg | Apetit Kotimainen Rypsiöljyä |
0,01 | kg | Curry |
0,2 | kg | Apetit Sipulikuutioita, pakaste |
0,8 | kg | Apetit Isoo Antti kasvissekoitusta, pakaste |
2,6 | kg | Vettä |
0,03 | kg | Kalaliemijauhe vähäsuol. |
0,03 | kg | Suolaa |
0,2 | kg | Sulatejuusto Koskenlaskija |
Suuruste: | ||
0,2 | kg | Kasvirasvasekoitetta |
0,06 | kg | Maissitärkkelys |
1,3 | kg | Kirjolohi kuutio |
1,4 | kg | Kuutioperunoita16 mm, kypsä vakuumi |
Vuokia GN 1/2-150 mm |
Valmistusohjeet
- Freesaa Rypsiöljyssä curry, sipulikuutio ja Isoon Antin Kasvissekoitusta.
- Lisää vesi, kalaliemijauhe, suola ja sulatejuusto. Kiehauta ja hauduta noin 10 minuuttia.
- Sekoita maissitärkkelys kylmän kasvirasvan joukkoon. Lisää suurus kuuman keiton joukkoon koko ajan sekoittaen. Hauduta hetki.
- Lisää kalakuutiot sekä perunat. Kypsennä kunnes kalat ovat kypsiä.
- Esillelaittoastia: GN- vuoka 1/2-150 mm

Saanto | |
Annosmäärä | kpl |
Annoskoko | g |
Laske |