Resepti
Ainekset
0,03 | kg | Apetit Kotimainen Rypsiöljyä |
0,02 | kg | Valkosipulimurskaa |
0,002 | kg | Inkivääri jauhettu |
0,006 | kg | 4160580 Kurkumajauhe |
0,03 | kg | Kanaliemijauhe vähäsuolainen |
0,06 | kg | Siirappi |
0,01 | kg | Suolaa |
Suuruste: | ||
0,5 | kg | Vettä |
0,117 | kg | Maissitärkkelys |
2 | kg | Kalkkuna,keitetty,paloiteltu |
0,3 | kg | Juustocreme |
Vuokia GN 1/2-150 mm |
Valmistusohjeet
- Freesaa Rypsiöljyssä Kasvissekoitusta, valkosipulia, inkivääriä ja kurkumaa.
- Lisää vesi, kanaliemijauhe, siirappi ja suola. Kiehauta ja anna hautua noin 10 minuuttia.
- Sekoita suurus ja lisää kuuman kastikkeen joukkoon koko ajan sekoittaen. Anna hautua hetken.
- Kuumenna Kalkkunat omassa pussissaan höyrytoiminnolla 90 asteessa kunnes sisälämpötila on 40 astetta, jolloin tuote on irtonaista lisättäväksi kastikkeisiin. Lisää kypsät kalkkunasuikaleet nesteineen sekä juustocreme kastikkeen joukkoon. Kuumenna vi
- Esillelaittoastia: GN- vuoka 1/2-150 mm.

Saanto | |
Annosmäärä | kpl |
Annoskoko | g |
Laske |