Resepti

Kalkkuna-Kasviskastike

Ainekset

0,03 kg Apetit Kotimainen Rypsiöljyä
0,02 kg Valkosipulimurskaa
0,002 kg Inkivääri jauhettu
0,006 kg 4160580 Kurkumajauhe
0,03 kg Kanaliemijauhe vähäsuolainen
0,06 kg Siirappi
0,01 kg Suolaa
Suuruste:
0,5 kg Vettä
0,117 kg Maissitärkkelys
2 kg Kalkkuna,keitetty,paloiteltu
0,3 kg Juustocreme
Vuokia GN 1/2-150 mm

Valmistusohjeet

  1. Freesaa Rypsiöljyssä Kasvissekoitusta, valkosipulia, inkivääriä ja kurkumaa.
  2. Lisää vesi, kanaliemijauhe, siirappi ja suola. Kiehauta ja anna hautua noin 10 minuuttia.
  3. Sekoita suurus ja lisää kuuman kastikkeen joukkoon koko ajan sekoittaen. Anna hautua hetken.
  4. Kuumenna Kalkkunat omassa pussissaan höyrytoiminnolla 90 asteessa kunnes sisälämpötila on 40 astetta, jolloin tuote on irtonaista lisättäväksi kastikkeisiin. Lisää kypsät kalkkunasuikaleet nesteineen sekä juustocreme kastikkeen joukkoon. Kuumenna vi
  5. Esillelaittoastia: GN- vuoka 1/2-150 mm.
Kalkkuna-Kasviskastike
Saanto
Annosmäärä kpl
Annoskoko g
Laske