Resepti
Ainekset
0,5 | kg | Peruna jauhoinen kuorittu |
0,6 | kg | Kananmuna |
0,2 | kg | Perunajauho |
0,03 | kg | Timjami tuore |
0,006 | kg | Juustokumina, jauhettu |
0,004 | kg | Chilijauhetta |
Kastike: | ||
---|---|---|
0,2 | kg | Apetit Suomiwok-kasviksia |
0,2 | kg | Kermaviili laktoositon |
0,4 | kg | Majoneesia |
0,05 | kg | Sinappi dijon |
0,02 | kg | Sitruunamehu |
0,005 | kg | Suolaa |
Valmistusohjeet
- Raasta perunat sulatettujen ja valutettujen Suomiwok- kasvisten joukkoon. Lisää kanamunat, perunajauho ja mausteet. Sekoita tasaiseksi massaksi. Paista pannulla öljyssä pieniä röstejä. Valmista remoulade laittamalla Suomiwok-kasvikset tehosekoittim

Saanto | |
Annosmäärä | kpl |
Annoskoko | g |
Laske |