Resepti

Kasvisröstit ja helppo remouladekastike

Ainekset

0,5 kg Peruna jauhoinen kuorittu
0,6 kg Kananmuna
0,2 kg Perunajauho
0,03 kg Timjami tuore
0,006 kg Juustokumina, jauhettu
0,004 kg Chilijauhetta
Kastike:
0,2 kg Apetit Suomiwok-kasviksia
0,2 kg Kermaviili laktoositon
0,4 kg Majoneesia
0,05 kg Sinappi dijon
0,02 kg Sitruunamehu
0,005 kg Suolaa

Valmistusohjeet

  1. Raasta perunat sulatettujen ja valutettujen Suomiwok- kasvisten joukkoon. Lisää kanamunat, perunajauho ja mausteet. Sekoita tasaiseksi massaksi. Paista pannulla öljyssä pieniä röstejä. Valmista remoulade laittamalla Suomiwok-kasvikset tehosekoittim
Kasvisröstit ja helppo remouladekastike
Saanto
Annosmäärä kpl
Annoskoko g
Laske