Resepti

Kasvisruokailijan gratiini

Ainekset

1 kpl Vuokia GN 1/1-65 mm, voitelu vuokasprayllä
4 kg Apetit Kasvisgratiinia, pakaste
0,8 kg Kik-herneitä, säilyke
0,15 kg Juustoraastetta (mozzarella)

Valmistusohjeet

  1. Kaada puolet kasvisgratiinista jäisenä voideltuun GN-vuokaan. Lisää vuokaan valutetut kik-herneet tasaiseksi kerrokseksi. Voit lisätä myös yrttejä, kokeile esim. oreganoa. Kaada päälle kerros kasvisgratiinia. Kaada keskelle reilummin gratiinia, sillä pinta laskee uunissa. Näin reunat pysyvät siistinä.

    Kiertoilmapaista 160 asteessa n. 20 minuuttia. Ripota pinnalle juustoraaste ja jatka paistamista vielä noin 20 minuuttia.

    Koristele halutessasi pestokastikkeella.



Kasvisruokailijan gratiini
Saanto
Annosmäärä kpl
Annoskoko g
Laske