Resepti

Kevätrullat varhaiskaalista

Ainekset

0,6 kg Varhaiskaalin lehtiä, ryöpättyjä, isoja
0,3 kg Porkkanahummusta
0,2 kg Retiisi suikale tuore
0,2 kg Kurkku tuore, suikale
0,2 kg Porkkana raaste
0,1 kg Amerikansalaattisuikaleita
0,1 kg Idut
Porkkanahummus:
0,05 kg Apetit Kotimainen Rypsiöljyä
0,003 kg Suolaa
0,2 kg Porkkana kuutio tuore
0,2 kg Vettä
0,1 kg Kikherne säilyke
0,002 kg Valkosipulia
0,002 kg Juustokumina, jauhettu
0,03 kg Tahinitahna
0,05 kg Sitruunamehu

Valmistusohjeet

  1. Valmista ensin porkkanahummus. Lisää öljy ja suola Porkkanakuutioihin ja laita uunivuokaan. Lisää vesi. Yhdistelmäpaista 200-asteisessa uunissa noin 30 minuuttia, kunnes porkkanakuutiot ovat kypsiä. Laita kaikki porkkanahummuksen aineet tehosekoittim
Kevätrullat varhaiskaalista
Saanto
Annosmäärä kpl
Annoskoko g
Laske