Resepti

Kotimaiset Järvikalapihvit ja Peruna-pinaattimuusi

Ainekset

1,3 kg Apetit Kotimaisia Järvikalapihvejä (á 65 g)
Peruna-pinaattimuusi:
2 kg Perunasosetta, Menu
0,2 kg Apetit Kotimaista Hienonnettua pinaattia paloina
0,1 kg Aromiöljyä, Knorr
Piparjuuri-hollandaisekastike:
1 kg Hollandaisekastiketta, Knorr
0,01 l Valkoviinietikkaa
0,1 kg Piparjuurta,kuorittu
0,1 l Sitruunamehua

Valmistusohjeet

  1. Lado Apetit Kotimaiset Järvikalapihvit vuokaan limittäin ja kuumenna yhdistelmäuunissa 160 asteessa noin 20 minuuttia.
  2. Sulata pinaattipelletit yön yli jääkaapissa, valuta ylimääräinen vesi pois. Sekoita kaikki ainekset keskenään. Laita muusiseos voideltuun astiaan. Lämmitä muusiseos uunissa höyrytoiminnolla noin 30 minuuttia.
  3. Kuumenna Hollandaisekastike. Sekoita valkoviinietikka, piparjuuriraaste ja sitruunamehu. Yhdistä aineet kastikkeen joukkoon ja kuumenna.
Kotimaiset Järvikalapihvit ja Peruna-pinaattimuusi
Saanto
Annosmäärä kpl
Annoskoko g
Laske