Resepti
Ainekset
1,3 | kg | Apetit Kotimaisia Järvikalapihvejä (á 65 g) |
Peruna-pinaattimuusi: | ||
2 | kg | Perunasosetta, Menu |
0,2 | kg | Apetit Kotimaista Hienonnettua pinaattia paloina |
0,1 | kg | Aromiöljyä, Knorr |
Piparjuuri-hollandaisekastike: | ||
1 | kg | Hollandaisekastiketta, Knorr |
0,01 | l | Valkoviinietikkaa |
0,1 | kg | Piparjuurta,kuorittu |
0,1 | l | Sitruunamehua |
Valmistusohjeet
- Lado Apetit Kotimaiset Järvikalapihvit vuokaan limittäin ja kuumenna yhdistelmäuunissa 160 asteessa noin 20 minuuttia.
- Sulata pinaattipelletit yön yli jääkaapissa, valuta ylimääräinen vesi pois. Sekoita kaikki ainekset keskenään. Laita muusiseos voideltuun astiaan. Lämmitä muusiseos uunissa höyrytoiminnolla noin 30 minuuttia.
- Kuumenna Hollandaisekastike. Sekoita valkoviinietikka, piparjuuriraaste ja sitruunamehu. Yhdistä aineet kastikkeen joukkoon ja kuumenna.
Saanto | |
Annosmäärä | kpl |
Annoskoko | g |
Laske |