Resepti
Ainekset
Vuokia GN 1/1-65 mm, voitelu vuokasprayllä | ||
3 | kg | Atria Kypsää viipaloitua Lihamureketta, pakaste |
0,04 | kg | Apetit Kotimainen Rypsiöljyä |
0,02 | kg | Valkosipulimurskaa |
0,004 | kg | Savupaprikaa, jauhe |
0,006 | kg | Chilijauhetta |
1,5 | kg | Apetit Juuressalsaa, pakaste |
1,6 | kg | Tomaattimurskaa |
0,4 | kg | Vettä |
0,02 | kg | Lihaliemijauhe vähäsuolainen |
0,006 | kg | Suolaa |
0,005 | kg | Sokeria |
0,002 | kg | Mustapippuria, rouhe |
Persilja hienonnettu |
Valmistusohjeet
- Kuumenna lihamurekepakkauksen ohjeen mukaan. Valmista chilihöystö erikseen padassa. Kuullota mausteet ja juuressalsaa padan pohjalla hetki. Lisää tomaattimurska, vesi, liemiaines, suola, sokeri ja pippuri. Anna hautua noin 20 minuuttia. Lisää valmis

Saanto | |
Annosmäärä | kpl |
Annoskoko | g |
Laske |