Resepti

Mansikka-raparperikiisseli

Ainekset

8 l Vettä
3 kg Apetit Mansikka-Raparperisekoitusta, pakaste
1,25 kg Sokeria
2 l Vettä
0,4 kg Hedelmä- ja marjakiisselitärkkelystä

Valmistusohjeet

  1. Kuumenna vesi kiehuvaksi keittopadassa. Lisää Mansikka-raparperisekoitus. Anna kiehua hiljalleen n. 10 minuuttia, kunnes raparperi on pehmeää.
  2. Lisää pataan sokeri. Valmista suurus vedestä ja hedelmä-marjakiisselitärkkelyksestä. Lisää suurus pataan samalla sekoittaen. Nosta kiehumapisteeseen. Anna kiehua hiljaa poreillen n. 4 minuuttia. Jäähdytä. Jaa tarjoiluastioihin. Tarjoa maidon tai kermavaahdon kera.



Mansikka-raparperikiisseli
Saanto
Annosmäärä kpl
Annoskoko g
Laske