Resepti
Ainekset
Vuokia GN 1/1-40 mm | ||
1 | kg | Muffinssi- ja piirakkamixiä |
0,01 | kg | Kaardemumma jauhe |
0,22 | kg | Juoksevaa Rypsiöljyvalmistetta |
0,35 | kg | Kananmuna |
0,22 | kg | Vettä |
Pinnalle: | ||
0,7 | kg | Apetit Mansikka-Raparperisek oitusta, pakaste |
Valmistusohjeet
- Mittaa huoneenlämpöiset mix, kardemumma, rypsiöljyvalmiste tai öljy, munat ja vesi yleiskoneen kulhoon. Sekoita 1 minuutti keskinopeudella ja 1 minuutti hitaalla nopeudella. Kaada taikina leivinpaperilla vuorattuun GN 1/1-40 mm vuokaan. Jaa pinnalle

Saanto | |
Annosmäärä | kpl |
Annoskoko | g |
Laske |