Resepti
Ainekset
1 | kpl | Vuokia GN 1/1-40 mm |
1 | kg | Muffinssi- ja piirakkamixiä |
0,01 | kg | Kardemummaa, jauhettu |
0,22 | kg | Juoksevaa Rypsiöljyvalmistetta |
0,35 | kg | Kananmunia |
0,22 | l | Vettä |
Pinnalle: | ||
0,7 | kg | Apetit Mansikka-Raparperisekoitusta, pakaste |
Valmistusohjeet
-
Mittaa huoneenlämpöiset mix, kardemumma, rypsiöljyvalmiste tai öljy, munat ja vesi yleiskoneen kulhoon.
Sekoita 1 minuutti keskinopeudella ja 1 minuutti hitaalla nopeudella.
Kaada taikina leivinpaperilla vuorattuun GN 1/1-40 mm vuokaan. Jaa pinnalle kohmeinen mansikka-raparperisekoitus.
Kiertoilmapaista 170 aasteessa n. 25-30 minuuttia.
Korista jäähtynyt piirakka halutessasi tomusokerilla.
Saanto | |
Annosmäärä | kpl |
Annoskoko | g |
Laske |