Resepti

Mansikka-raparperipiirakka

Ainekset

1 kpl Vuokia GN 1/1-40 mm
1 kg Muffinssi- ja piirakkamixiä
0,01 kg Kardemummaa, jauhettu
0,22 kg Juoksevaa Rypsiöljyvalmistetta
0,35 kg Kananmunia
0,22 l Vettä
Pinnalle:
0,7 kg Apetit Mansikka-Raparperisekoitusta, pakaste

Valmistusohjeet

  1. Mittaa huoneenlämpöiset mix, kardemumma, rypsiöljyvalmiste tai öljy, munat ja vesi yleiskoneen kulhoon. Sekoita 1 minuutti keskinopeudella ja 1 minuutti hitaalla nopeudella. Kaada taikina leivinpaperilla vuorattuun GN 1/1-40 mm vuokaan. Jaa pinnalle kohmeinen mansikka-raparperisekoitus. Kiertoilmapaista 170 aasteessa n. 25-30 minuuttia.

    Korista jäähtynyt piirakka halutessasi tomusokerilla.
Mansikka-raparperipiirakka
Saanto
Annosmäärä kpl
Annoskoko g
Laske