Resepti

Mansikka-raparperipiirakka

Ainekset

Vuokia GN 1/1-40 mm
1 kg Muffinssi- ja piirakkamixiä
0,01 kg Kaardemumma jauhe
0,22 kg Juoksevaa Rypsiöljyvalmistetta
0,35 kg Kananmuna
0,22 kg Vettä
Pinnalle:
0,7 kg Apetit Mansikka-Raparperisek oitusta, pakaste

Valmistusohjeet

  1. Mittaa huoneenlämpöiset mix, kardemumma, rypsiöljyvalmiste tai öljy, munat ja vesi yleiskoneen kulhoon. Sekoita 1 minuutti keskinopeudella ja 1 minuutti hitaalla nopeudella. Kaada taikina leivinpaperilla vuorattuun GN 1/1-40 mm vuokaan. Jaa pinnalle
Mansikka-raparperipiirakka
Saanto
Annosmäärä kpl
Annoskoko g
Laske