Resepti
Ainekset
10 | l | Vettä |
1,35 | kg | Tummia Mannasuurimoita |
1,5 | kg | Sokeria |
5 | kg | Apetit Mansikka-Raparperisekoitusta, pakaste |
Valmistusohjeet
- Kiehauta vesi ja vispilöi mannasuurimot joukkoon.
- Lisää sokeri ja mansikka-raparperisekoitus. Anna kiehua hiljalleen 15 minuuttia välillä sekoittaen. Jäähdytä. Vatkaa kylmä vispipuuro kuohkeaksi ennen tarjoamista.
![Mansikka-Raparperivispipuuro](https://s3.eu-central-1.amazonaws.com/prod.apetit.fi/sk-recipe-images/Mansikka-raparperivispipuuro_HK_Apetit_Vilkas_05-08-2020_00002.jpg)
Saanto | |
Annosmäärä | kpl |
Annoskoko | g |
Laske |