Resepti

Mansikkainen välipala

Ainekset

2,5 kg Apetit Mansikka-Raparperisek oitusta, pakaste
2,1 kg Maitorahka laktoositon
0,5 kg Maito rasvaton
0,4 kg Kauralese
0,5 kg Sokeria
0,05 kg Vaniljasokeri
1,2 kg Kerma vispi laktoositon

Valmistusohjeet

  1. Kuumenna kohmeinen Apetit Mansikka- raparperisekoitus yhdistelmäuunissa, kunnes raparperi on pehmeää. Jäähdytä asianmukaisesti. Sekoita jäähdytetty mansikka-raparperi, rahka, maito, kauralese, sokeri ja vaniljasokeri keskenään.
  2. Vaahdota kylmä vispikerma kovaksi vaahdoksi. Lisää vaahto kevyesti sekoittaen massan joukkoon. Tarkista maku, lisää tarvittaessa sokeria. Jaa annosmaljoihin. Koristele kauraleseillä juuri ennen tarjoilua.
Mansikkainen välipala
Saanto
Annosmäärä kpl
Annoskoko g
Laske