Resepti
Ainekset
2,5 | kg | Apetit Mansikka-Raparperisek oitusta, pakaste |
2,1 | kg | Maitorahka laktoositon |
0,5 | kg | Maito rasvaton |
0,4 | kg | Kauralese |
0,5 | kg | Sokeria |
0,05 | kg | Vaniljasokeri |
1,2 | kg | Kerma vispi laktoositon |
Valmistusohjeet
- Kuumenna kohmeinen Apetit Mansikka- raparperisekoitus yhdistelmäuunissa, kunnes raparperi on pehmeää. Jäähdytä asianmukaisesti. Sekoita jäähdytetty mansikka-raparperi, rahka, maito, kauralese, sokeri ja vaniljasokeri keskenään.
- Vaahdota kylmä vispikerma kovaksi vaahdoksi. Lisää vaahto kevyesti sekoittaen massan joukkoon. Tarkista maku, lisää tarvittaessa sokeria. Jaa annosmaljoihin. Koristele kauraleseillä juuri ennen tarjoilua.
Saanto | |
Annosmäärä | kpl |
Annoskoko | g |
Laske |