Resepti
Ainekset
2,5 | kg | Apetit Mansikka-Raparperisekoitusta, pakaste |
2,1 | kg | Maitorahkaa, laktoositon |
0,5 | l | Rasvatonta maitoa |
0,4 | kg | Kauraleseitä |
0,5 | kg | Sokeria |
0,05 | kg | Vaniljasokeria |
1,2 | l | Vispikermaa, laktoositon |
Valmistusohjeet
- Kuumenna kohmeinen Apetit Mansikka-raparperisekoitus yhdistelmäuunissa, kunnes raparperi on pehmeää. Jäähdytä asianmukaisesti. Sekoita jäähdytetty mansikka-raparperi, rahka, maito, kauralese, sokeri ja vaniljasokeri keskenään.
-
Vaahdota kylmä vispikerma kovaksi vaahdoksi.
Lisää vaahto kevyesti sekoittaen massan joukkoon.
Tarkista maku, lisää tarvittaessa sokeria.
Jaa annosmaljoihin. Koristele kauraleseillä juuri ennen tarjoilua.
Saanto | |
Annosmäärä | kpl |
Annoskoko | g |
Laske |