Resepti
Ainekset
0,72 | kg | Perunataikinalevyjä, Kultasula |
Täyte: | ||
0,35 | kg | Kylmäsavustettuja lohifileeviipaleita, tuor |
0,35 | kg | Katkarapu kuorittu |
0,05 | kg | Tilliä, tuore |
0,3 | kg | Tuorejuusto, maustamaton |
0,25 | kg | Kasvirasvasekoitetta |
0,15 | kg | Juustoraaste Mozzarella |
0,214 | kg | Kananmuna |
Sitruunapippuri |
Valmistusohjeet
- Sulata taikinalevyt. Nosta ne leivinpaperin päällä GN- vuokaan. Taputtele taikinaa kevyesti vuoan reunoille ja nipistä keskisauma kiinni. Esipaista pohjaa 175 asteessa n. 15 minuuttia.
- Hienonna kala ja tilli. Sekoita joukkoon valutetut katkaravut, tuorejuusto, kasvirasvasekoite, juustoraaste, munat ja mausteet. Lisää seos vuokaan. Kiertoilmapaista 160 asteessa n. 20-30 minuuttia.

Saanto | |
Annosmäärä | kpl |
Annoskoko | g |
Laske |