Resepti

Minijauhis-makaronivuoka

Ainekset

1 kpl Vuokia GN 1/1-65 mm
0,8 kg Täysjyväsarvimakaronia (Torino)
0,75 kg Apetit Puutarhurin sekoitusta, pakaste
0,5 kg Apetit Minijauhispyörykät kypsä, pakaste
0,02 kg Kasvisliemijauhetta, suolaa vähennetty
0,002 kg Oreganoa, kuivattu
0,002 kg Mustapippuria, rouhe
0,01 kg Suolaa
0,01 kg Valkosipulimurskaa
1,5 l Vettä
1 l Ruokakermaa, laktoositon 15%

Valmistusohjeet

  1. Punnitse raaka makaroni, Puutarhurinsekoitus, Minijauhispyörykät sekä mausteet GN-vuokaan ja sekoita ne hyvin keskenään.
  2. Lisää vesi ja ruokakerma. Sekoita kevyesti ja tasoita pinta. Kypsennä yhdistelmäpaistolla 140 °C, kosteus 60% noin 50 minuuttia. Anna vetäytyä hetki ennen tarjoilua.
Minijauhis-makaronivuoka
Saanto
Annosmäärä kpl
Annoskoko g
Laske