Resepti
Ainekset
1,5 | kg | Apetit Kotimaisia Mustikoita, pakaste |
0,2 | kg | Sokeria |
0,07 | kg | Perunajauhoja |
1 | kg | Ruismurotaikinaa, Kultasula |
Pinnalle: | ||
Kananmunia | ||
Mantelirouhetta |
Valmistusohjeet
- Sekoita mustikat, sokeri ja perunajauhot keskenään. Kaada ne vuokaspraylla voideltuun GN 1/1 -65 mm vuokaan.
-
Nosta sulaneet taikinalevyt kanneksi.
Voitele pinta kananmunalla ja lisää pinnalle mantelirouhetta.
Kiertoilmapaista 175 asteessa n. 25 min.
Kypsymisaika riippuu lähtölämpötiloista. Tarkkaile paistoa.
Tarjoa mustikkakukko kuumana tai haaleana esim. vaniljajäätelön kera.
Voit valmistaa mustikkapiirakan käyttämällä samoja aineksia, mutta vaihtamalla murotaikinan pohjaksi ja mustikkamassan päälle. Kiertoilmapaista 175 asteessa n. 30-40 minuuttia.
Saanto | |
Annosmäärä | kpl |
Annoskoko | g |
Laske |