Resepti

Nakki-juurespata

Ainekset

0,1 kg Apetit Kotimainen Rypsiöljyä
1,5 kg Apetit Isoo Antti kasvissekoitusta, pakaste
0,4 kg Apetit Sipulikuutioita, pakaste
0,01 kg Curry
0,005 kg Rosmariinia, kuivattu
0,01 kg Timjami
0,002 kg Laakerinlehti
0,4 kg Tomaattimurskaa
0,03 kg Lihaliemijauhe vähäsuolainen
1,2 kg HK Sydämellinen nakkipala 3 kg
Suuruste:
0,2 kg Vettä
0,04 kg Maissitärkkelys
Vuokia GN 1/2-150 mm

Valmistusohjeet

  1. Freesaa rypsiöljyssä kasvissekoitus, sipulikuutiot ja mausteet.
  2. Lisää vesi, tomaattimurska, liemijauhe ja kuumenna kiehuvaksi. Lisää nakkipalat ja kuumenna.
  3. Sekoita suurus ja lisää kastikkeen joukkoon koko ajan sekoittaen. Kuumenna.
  4. Tarjoiluvuoka GN 1/2 -150 mm.
Nakki-juurespata
Saanto
Annosmäärä kpl
Annoskoko g
Laske