Resepti

Nakki-juurespata, kylmävalmistus

Ainekset

0,08 kg Tärkkelys kylmälisakeutuva
2 kg Vettä
0,01 kg Curry
0,005 kg Rosmariinia, kuivattu
0,01 kg Timjami
0,03 kg Lihaliemijauhe vähäsuolainen
0,4 kg Tomaattimurskaa
0,002 kg Laakerinlehti
1,5 kg Apetit Isoo Antti kasvissekoitusta, pakaste
0,4 kg Apetit Sipulikuutioita, pakaste
1,2 kg HK Sydämellinen nakkipala 3 kg
Vuokia GN 1/1-65 mm

Valmistusohjeet

  1. Sekoita kylmäliukoinen tärkkelys nopeasti kylmään veteen, sekoita huolellisesti. Lisää joukkoon mausteet, jäiset kasvikset sekä nakkipalat. Annostele 1/1 65GN vuokiin. Kuumenna yhdistelmätoiminnolla 150 asteessa, kosteus 50 % noin 40 minuuttia
Nakki-juurespata, kylmävalmistus
Saanto
Annosmäärä kpl
Annoskoko g
Laske