Resepti

* Nepalilainen broilerikastike

Ainekset

0,22 kg KNORR Tomaattikastikepohja, kylmävalmistus 6 kg/60
0,016 kg KNORR Kanaliemi vähäsuolainen 5 kg / 625 L
0,005 kg Kurkuma, jauhettu
0,018 kg Garam masala -mausteseos
0,003 kg Kardemumma
0,014 kg Sokeri
0,5 kg Ruokakerma 15 % laktoositon
0,5 kg Kookoskerma
1,5 kg Broilerin paistisuikale, kypsä
0,04 kg Valkosipulimurska, säilyke
0,07 kg Valkoviinietikka
0,2 kg Tomaattipyreetä
1,4 kg Vesi
0,5 kg Apetit Vegemix kasvissekoitus, pakaste

Valmistusohjeet

  1. Sekoita mausteseoksen raaka-aineet sekaisin erillisessä astiassa.
  2. Annostele aluksi ruokakerma sekoittavaan pataan tai yleiskoneen kulhoon. Sekoita mausteseos joukkoon voimakkaasti yhteen suuntaan sekoittaen, sekoita tasaiseksi. Lisää kookoskerma, broilerin paistisuikaleet, valkosipulimurska, valkoviinietikka sekä tomaattipyree ja sekoita tasaiseksi. Lisää vesi sekä kasvissekoitus ja sekoita tasaiseksi. Annostele uuniastiaan ja siirrä kylmäsäilytykseen.
  3. Kuumenna uunissa yhdistelmäpaistolla 120 °C, kosteus 50% vähintään 1,5h ajan. Kuumennusaika on suuntaa antava ja riippuu astiakoosta sekä uunin täyttöasteesta. Tarjoa riisin kanssa. Vinkki: Voit kuumentaa kastikkeen suoraan padassa sekoituksen jälkeen.
* Nepalilainen broilerikastike
Saanto
Annosmäärä kpl
Annoskoko g
Laske