Resepti

Nopea Mansikka-raparperipiirakka

Ainekset

0,4 kg Kananmuna
0,4 kg Sokeria
0,015 kg Vaniljasokeri
0,35 kg Juoksevaa Rypsiöljyvalmistetta
0,3 kg Appelsiinitäysmehu
0,55 kg Vehnäjauho puolikarkea
0,1 kg Kauralese
0,02 kg Leivinjauhe
0,008 kg Kaardemumma jauhe
0,7 kg Apetit Mansikka-Raparperisek oitusta, pakaste

Valmistusohjeet

  1. Vatkaa munat, sokeri ja vanilliinisokeri kevyesti sekaisin.
  2. Lisää joukkoon juokseva margariini, appelsiinimehu sekä kuivat aineet keskenään sekoitettuina. Sekoita taikina tasaiseksi.
  3. Levitä taikina leivinpaperilla vuorattuun GN 1/1-40 mm vuokaan. Jaa mansikka-raparperisekoitus pinnalle. Voit käyttää myös mustikoita, omenakuutioita tai marjasekoitusta. Kypsennä kiertoilmapaistaen 165 asteessa 25-30 minuuttia, kunnes sisälämpötila
Nopea Mansikka-raparperipiirakka
Saanto
Annosmäärä kpl
Annoskoko g
Laske