Resepti

Nopea Mansikka-raparperipiirakka

Ainekset

0,4 kg Kananmunia
0,4 kg Sokeria
0,015 kg Vaniljasokeria
0,35 kg Juoksevaa Rypsiöljyvalmistetta
0,3 l Appelsiinitäysmehua
0,55 kg Puolikarkeita vehnäjauhoja
0,1 kg Kauraleseitä
0,02 kg Leivinjauhetta
0,008 kg Kardemummaa, jauhettu
0,7 kg Apetit Mansikka-Raparperisekoitusta, pakaste

Valmistusohjeet

  1. Vatkaa munat, sokeri ja vanilliinisokeri kevyesti sekaisin.
  2. Lisää joukkoon juokseva margariini, appelsiinimehu sekä kuivat aineet keskenään sekoitettuina. Sekoita taikina tasaiseksi.

  3. Levitä taikina leivinpaperilla vuorattuun GN 1/1-40 mm vuokaan. Jaa mansikka-raparperisekoitus pinnalle. Voit käyttää myös mustikoita, omenakuutioita tai marjasekoitusta. Kypsennä kiertoilmapaistaen 165 asteessa 25-30 minuuttia, kunnes sisälämpötila on n. 95 astetta.

    Koristele jäähtyneenä tomusokerilla.



Nopea Mansikka-raparperipiirakka
Saanto
Annosmäärä kpl
Annoskoko g
Laske