Resepti
Ainekset
0,4 | kg | Kananmuna |
0,4 | kg | Sokeria |
0,015 | kg | Vaniljasokeri |
0,35 | kg | Juoksevaa Rypsiöljyvalmistetta |
0,3 | kg | Appelsiinitäysmehu |
0,55 | kg | Vehnäjauho puolikarkea |
0,1 | kg | Kauralese |
0,02 | kg | Leivinjauhe |
0,008 | kg | Kaardemumma jauhe |
0,7 | kg | Apetit Mansikka-Raparperisek oitusta, pakaste |
Valmistusohjeet
- Vatkaa munat, sokeri ja vanilliinisokeri kevyesti sekaisin.
- Lisää joukkoon juokseva margariini, appelsiinimehu sekä kuivat aineet keskenään sekoitettuina. Sekoita taikina tasaiseksi.
- Levitä taikina leivinpaperilla vuorattuun GN 1/1-40 mm vuokaan. Jaa mansikka-raparperisekoitus pinnalle. Voit käyttää myös mustikoita, omenakuutioita tai marjasekoitusta. Kypsennä kiertoilmapaistaen 165 asteessa 25-30 minuuttia, kunnes sisälämpötila
Saanto | |
Annosmäärä | kpl |
Annoskoko | g |
Laske |