Resepti
Ainekset
0,3 | kg | Kananmunia |
0,45 | kg | Sokeria |
0,015 | kg | Vaniljasokeria |
0,35 | kg | Juoksevaa Rypsiöljyvalmistetta |
0,3 | l | Appelsiinitäysmehua |
0,25 | kg | Puolikarkeita vehnäjauhoja |
0,4 | kg | Täysjyvävehnäjauhoja |
0,02 | kg | Leivinjauhetta |
0,6 | kg | Apetit Kotimaisia Mustikoita, pakaste |
Valmistusohjeet
- Vatkaa munat, sokeri ja vanilliinisokeri kevyesti sekaisin.
-
Lisää joukkoon juokseva margariini, mehu sekä kuivat aineet keskenään sekoitettuina..
Sekoita taikina tasaiseksi.
-
Levitä taikina leivinpaperilla vuorattuun GN 1/1-40 mm vuokaan. Jaa mustikat pinnalle. Voit käyttää mustikan asemesta myös puolukkaa tai omenaa.
Kypsennä kiertoilmapaistaen 175 asteessa 25-30 minuuttia. Kokeile kypsyyttä tikulla, jos taikina vielä tarttuu, jatka kypsentämistä.
Koristele jäähtyneenä tomusokerilla.
Saanto | |
Annosmäärä | kpl |
Annoskoko | g |
Laske |