Resepti

Nopea mustikkapiirakka

Ainekset

0,3 kg Kananmunia
0,45 kg Sokeria
0,015 kg Vaniljasokeria
0,35 kg Juoksevaa Rypsiöljyvalmistetta
0,3 l Appelsiinitäysmehua
0,25 kg Puolikarkeita vehnäjauhoja
0,4 kg Täysjyvävehnäjauhoja
0,02 kg Leivinjauhetta
0,6 kg Apetit Kotimaisia Mustikoita, pakaste

Valmistusohjeet

  1. Vatkaa munat, sokeri ja vanilliinisokeri kevyesti sekaisin.
  2. Lisää joukkoon juokseva margariini, mehu sekä kuivat aineet keskenään sekoitettuina.. Sekoita taikina tasaiseksi.

  3. Levitä taikina leivinpaperilla vuorattuun GN 1/1-40 mm vuokaan. Jaa mustikat pinnalle. Voit käyttää mustikan asemesta myös puolukkaa tai omenaa. Kypsennä kiertoilmapaistaen 175 asteessa 25-30 minuuttia. Kokeile kypsyyttä tikulla, jos taikina vielä tarttuu, jatka kypsentämistä.

    Koristele jäähtyneenä tomusokerilla.



Nopea mustikkapiirakka
Saanto
Annosmäärä kpl
Annoskoko g
Laske