Resepti
Ainekset
0,3 | kg | Kananmuna |
0,45 | kg | Sokeria |
0,015 | kg | Vaniljasokeri |
0,35 | kg | Juoksevaa Rypsiöljyvalmistetta |
0,3 | kg | Appelsiinitäysmehu |
0,25 | kg | Vehnäjauho puolikarkea |
0,4 | kg | Täysjyvävehnäjauhoja |
0,02 | kg | Leivinjauhe |
0,6 | kg | Mustikka pakaste |
Valmistusohjeet
- Vatkaa munat, sokeri ja vanilliinisokeri kevyesti sekaisin.
- Lisää joukkoon juokseva margariini, mehu sekä kuivat aineet keskenään sekoitettuina.. Sekoita taikina tasaiseksi.
- Levitä taikina leivinpaperilla vuorattuun GN 1/1-40 mm vuokaan. Jaa mustikat pinnalle. Voit käyttää mustikan asemesta myös puolukkaa tai omenaa. Kypsennä kiertoilmapaistaen 175 asteessa 25-30 minuuttia. Kokeile kypsyyttä tikulla, jos taikina vielä t

Saanto | |
Annosmäärä | kpl |
Annoskoko | g |
Laske |