Resepti

Omena-mansikka-raparperipaistos

Ainekset

Vuokia GN 1/1-40 mm
0,85 kg Apetit Omenakuutioita, pakaste
0,85 kg Apetit Mansikka-Raparperisek oitusta, pakaste
0,04 kg Perunajauho
Pinnalle:
0,23 kg Laktoositonta 70 -margariinia
0,006 kg Kaardemumma jauhe
0,28 kg Isoja Täysjyväkaurahiutaleita
0,17 kg Sokeria

Valmistusohjeet

  1. Sekoita keskenään kohmeinen omena-raparperi, mansikka-raparperi, perunajauhot ja sokeri. Kaada seos voideltuun GN 1/1-40 mm vuokaan.
  2. Sekoita keskenään sulatettu margariini, kardemumma, kaurahiutaleet ja sokeri. Levitä massa vuokaan hedelmä-marjasekoituksen päälle tasaiseksi kerrokseksi. Kypsennä kiertoilmauunissa 175 asteessa noin 20-25 minuuttia. Tarjoa paistos vaniljakastikkeen
Omena-mansikka-raparperipaistos
Saanto
Annosmäärä kpl
Annoskoko g
Laske