Resepti
Ainekset
Vuokia GN 1/1-40 mm | ||
0,85 | kg | Apetit Omenakuutioita, pakaste |
0,85 | kg | Apetit Mansikka-Raparperisek oitusta, pakaste |
0,04 | kg | Perunajauho |
Pinnalle: | ||
0,23 | kg | Laktoositonta 70 -margariinia |
0,006 | kg | Kaardemumma jauhe |
0,28 | kg | Isoja Täysjyväkaurahiutaleita |
0,17 | kg | Sokeria |
Valmistusohjeet
- Sekoita keskenään kohmeinen omena-raparperi, mansikka-raparperi, perunajauhot ja sokeri. Kaada seos voideltuun GN 1/1-40 mm vuokaan.
- Sekoita keskenään sulatettu margariini, kardemumma, kaurahiutaleet ja sokeri. Levitä massa vuokaan hedelmä-marjasekoituksen päälle tasaiseksi kerrokseksi. Kypsennä kiertoilmauunissa 175 asteessa noin 20-25 minuuttia. Tarjoa paistos vaniljakastikkeen
Saanto | |
Annosmäärä | kpl |
Annoskoko | g |
Laske |