Resepti

Omena-mansikka-raparperipiilo

Ainekset

1,7 kg Apetit Omenakuutioita, pakaste
0,8 kg Apetit Mansikka-Raparperisekoitusta, pakaste
0,34 kg Sokeria
0,09 kg Perunajauhoja
1 kg Ruismurotaikinaa, Kultasula
Tomusokeria

Valmistusohjeet

  1. Sekoita omenakuutiot, mansikka-raparperi, sokeri ja perunajauhot keskenään vuokaspraylla voidellussa GN 1/1 -40 mm vuoassa.
  2. Nosta sulaneet taikinalevyt päälle. Kiertoilmapaista 170 asteessa noin 40-50 minuuttia, kunnes paistos on saanut kauniin värin.



  3. Ripota valmiin paistoksen pinnalle tomusokeria. Tarjoa vaahdotetun kerman kera.
Omena-mansikka-raparperipiilo
Saanto
Annosmäärä kpl
Annoskoko g
Laske