Resepti

Palapaisti

Ainekset

0,03 kg Apetit Kotimainen Rypsiöljyä
0,3 kg Tomaattipyreetä
1,5 kg Apetit Patamixiä, pakaste
0,6 kg Herkkusieni lohko
0,3 kg Kasvirasvasekoitetta
0,01 kg Sokeria
0,03 kg Suolaa
0,002 kg Mustapippuria, rouhe
Suuruste:
0,2 kg Vettä
0,1 kg Maissitärkkelys
2 kg Naudan lihakuutio, sous vide
0,002 kg Persilja hienonnettu pakaste
Vuokia GN 1/2-150 mm

Valmistusohjeet

  1. Freesaa Rypsiöljyssä tomaattipyree, Patamix ja Herkkusienilohkot.
  2. Lisää vesi, kasvirasvasekoite ja mausteet. Kiehauta ja hauduta noin 15 minuuttia.
  3. Sekoita suurus ja lisää kuuman kastikkeen joukkoon koko ajan sekoittaen. Hauduta hetki.
  4. Kuumenna lihakuutiot omassa pussissaan höyrytoiminnolla 90 asteessa kunnes sisälämpötila on 40 astetta, jolloin tuote on irtonaista lisättäväksi kastikkeisiin. Lisää lihat nesteineen kastikkeen joukkoon ja kuumenna vielä noin 10 minuuttia, kunnes kas
  5. Esillelaittoastia: GN-vuoka 1/2-150 mm
Palapaisti
Saanto
Annosmäärä kpl
Annoskoko g
Laske