Resepti
Ainekset
Vuokia GN 1/1-65 mm, voitelu vuokasprayllä | ||
0,1 | kg | Apetit Kotimainen Rypsiöljyä |
0,65 | kg | Apetit Sipulikuutioita, pakaste |
1,3 | kg | Tomaattimurskaa, Mutti |
0,6 | kg | Pestokastike |
0,65 | kg | Raejuusto |
0,65 | kg | Fetajuustokuutio, Dodoni 2 kg |
0,05 | kg | Sokeria |
0,65 | kg | Lasagnelevy |
0,45 | kg | Juustoraaste Mozzarella |
Valmistusohjeet
- Kuumenna öljy kattilassa. Hauduta kuumennetussa öljyssä Sipuli ja Pinaatti.
- Lisää tomaattimurska, pestokastike, raejuusto ja fetajuusto. Kiehauta seos ja mausta sokerilla.
- Levitä voideltuun GN 1/1-65 vuokaan ohut kerros kastiketta. Lado päälle lasagnelevyjä ja kastiketta sekä juustoraastetta. Jatka kunnes vuoassa on 4 kerrosta levyjä. Päällimmäiseksi tulee vielä kerros kastiketta ja juustoraastetta. Paista yhdistelmä
Saanto | |
Annosmäärä | kpl |
Annoskoko | g |
Laske |