Resepti

Palermon pinaatti-pestovuoka

Ainekset

Vuokia GN 1/1-65 mm, voitelu vuokasprayllä
0,1 kg Apetit Kotimainen Rypsiöljyä
0,65 kg Apetit Sipulikuutioita, pakaste
1,3 kg Tomaattimurskaa, Mutti
0,6 kg Pestokastike
0,65 kg Raejuusto
0,65 kg Fetajuustokuutio, Dodoni 2 kg
0,05 kg Sokeria
0,65 kg Lasagnelevy
0,45 kg Juustoraaste Mozzarella

Valmistusohjeet

  1. Kuumenna öljy kattilassa. Hauduta kuumennetussa öljyssä Sipuli ja Pinaatti.
  2. Lisää tomaattimurska, pestokastike, raejuusto ja fetajuusto. Kiehauta seos ja mausta sokerilla.
  3. Levitä voideltuun GN 1/1-65 vuokaan ohut kerros kastiketta. Lado päälle lasagnelevyjä ja kastiketta sekä juustoraastetta. Jatka kunnes vuoassa on 4 kerrosta levyjä. Päällimmäiseksi tulee vielä kerros kastiketta ja juustoraastetta. Paista yhdistelmä
Palermon pinaatti-pestovuoka
Saanto
Annosmäärä kpl
Annoskoko g
Laske