Resepti
Ainekset
1 | kpl | Vuokia GN 1/1-65 mm, voitelu vuokasprayllä |
0,1 | l | Mildola Rypsiöljyä |
0,65 | kg | Apetit Sipulikuutioita, pakaste |
1 | kg | Apetit Kotimaista Hienonnettua pinaattia paloina |
1,3 | kg | Tomaattimurskaa, Mutti |
0,6 | kg | Pestokastiketta |
0,65 | kg | Raejuustoa |
0,65 | kg | Fetajuustoa kuutioina |
0,05 | kg | Sokeria |
0,65 | kg | Lasagnelevyjä |
0,45 | kg | Juustoraastetta (mozzarella) |
Valmistusohjeet
- Kuumenna öljy kattilassa. Hauduta kuumennetussa öljyssä Sipuli ja Pinaatti.
- Lisää tomaattimurska, pestokastike, raejuusto ja fetajuusto. Kiehauta seos ja mausta sokerilla.
-
Levitä voideltuun GN 1/1-65 vuokaan ohut kerros kastiketta.
Lado päälle lasagnelevyjä ja kastiketta sekä juustoraastetta. Jatka kunnes vuoassa on 4 kerrosta levyjä.
Päällimmäiseksi tulee vielä kerros kastiketta ja juustoraastetta.
Paista yhdistelmäuunissa 185 C astetta 10 minuuttia ja alenna lämpötila 140 C asteeseen, jatka paistamista vielä noin 10-15 minuuttia.
Saanto | |
Annosmäärä | kpl |
Annoskoko | g |
Laske |