Resepti

Palermon pinaatti-pestovuoka

Ainekset

1 kpl Vuokia GN 1/1-65 mm, voitelu vuokasprayllä
0,1 l Mildola Rypsiöljyä
0,65 kg Apetit Sipulikuutioita, pakaste
1 kg Apetit Kotimaista Hienonnettua pinaattia paloina
1,3 kg Tomaattimurskaa, Mutti
0,6 kg Pestokastiketta
0,65 kg Raejuustoa
0,65 kg Fetajuustoa kuutioina
0,05 kg Sokeria
0,65 kg Lasagnelevyjä
0,45 kg Juustoraastetta (mozzarella)

Valmistusohjeet

  1. Kuumenna öljy kattilassa. Hauduta kuumennetussa öljyssä Sipuli ja Pinaatti.
  2. Lisää tomaattimurska, pestokastike, raejuusto ja fetajuusto. Kiehauta seos ja mausta sokerilla.
  3. Levitä voideltuun GN 1/1-65 vuokaan ohut kerros kastiketta. Lado päälle lasagnelevyjä ja kastiketta sekä juustoraastetta. Jatka kunnes vuoassa on 4 kerrosta levyjä. Päällimmäiseksi tulee vielä kerros kastiketta ja juustoraastetta. Paista yhdistelmäuunissa 185 C astetta 10 minuuttia ja alenna lämpötila 140 C asteeseen, jatka paistamista vielä noin 10-15 minuuttia.



Palermon pinaatti-pestovuoka
Saanto
Annosmäärä kpl
Annoskoko g
Laske