Resepti

Pasta-broilerikeitto

Ainekset

4 kg Vettä
0,1 kg Kanaliemijauhe vähäsuolainen
1,5 kg Apetit Peruna-sipulisekoitusta, pakaste
1,5 kg Apetit Suomiwok-kasviksia
1 kg Kariniemen Broilerin Jauheliha ruskistettu 3 kg
0,4 kg Pastaa, penne, täysjyvä
0,05 kg Basilika pakaste
0,05 kg Persilja hienonnettu pakaste
Vuokia GN 1/2-150 mm

Valmistusohjeet

  1. Mittaa pataan vesi ja kanaliemijauhe. Kiehauta. Lisää peruna-sipulisekoitus sekä suomiwok ja hauduta noin 15 minuuttia.
  2. Kuumenna jauheliha omassa pussissaan höyrytoiminnolla 90 asteessa kunnes sisälämpötila on 40 astetta, jolloin tuote on irtonaista lisättäväksi keittoon. Lisää jauheliha, pasta sekä yrtit. Hauduta vielä noin 10 minuuttia, kunnes pasta on kypsää ja kei
  3. Tarjoiluvuoka GN 1/2-150 mm.
Pasta-broilerikeitto
Saanto
Annosmäärä kpl
Annoskoko g
Laske