Resepti

Pasta-kasvisvuoka

Ainekset

0,2 kg Apetit Sipulikuutioita, pakaste
0,05 l Mildola Rypsiöljyä
1,8 l Vettä
0,25 kg Vaaleaa Kastiketiivistettä
0,04 kg Kasvisliemijauhetta
0,002 kg Kurkumaa
0,014 kg Suolaa
0,004 kg Yrttitarhaseosta
2 kg Apetit Isoja Kasvissuikaleita, pakaste
0,35 kg Apetit Kotimaista Hienonnettua pinaattia paloina
0,75 l Kasvirasvasekoitetta
0,7 kg Lasagne Piccoloa (Torino)
0,3 kg Juustoraastetta (mozzarella)

Valmistusohjeet

  1. Freesa sipuli öljyssä. Lisää vesi.
  2. Lisää kastiketiiviste ja mausteet. Anna kiehahtaa. Lisää kasvikset ja kasvirasvasekoite. Kuumenna kiehumapisteeseen. Anna hautua hetken. Tarkista maku.
  3. Mittaa makaroni voideltuun GN 1/1-65 mm vuokaan (0,7 kg/vuoka). Lisää joukkoon osa juustoraasteesta. Kaada kastike vuokaan. Sekoita. Ripota pinnalle loput juustoraasteesta. Vie vuoka välittömästi valmiiksi esikuumennettuun uuniin. Yhdistelmäpaista 150 asteessa 25-30 minuuttia. Ota vuoka uunista, kun se on vielä löysää. Anna vetäytyä.
Pasta-kasvisvuoka
Saanto
Annosmäärä kpl
Annoskoko g
Laske