Resepti

Perhetilan Kanajuuresvuoka

Ainekset

0,005 kg Curry
Vuokia GN 1/1-65 mm
1 kg Apetit Suomiwok-kasviksia
2 kg Apetit Peruna-sipulisekoitusta, pakaste
0,5 kg Kasvirasvasekoitetta
0,5 kg Kookosmaito
0,001 kg Basilika kuivattu
0,002 kg Mustapippuria, rouhe
0,02 kg Suolaa
0,01 kg Kanaliemijauhe vähäsuolainen

Valmistusohjeet

  1. Laita Kanan paistisuikaleet ja curry 1/1 65 GN vuokaan, sekoita. Ruskista yhdistelmäuunin kiertoilmatoiminnolla 225 asteessa noin 10 minuuttia.
  2. Lisää ruskistettujen paistisuikaleiden päälle Suomiwok-Kasviksia ja Peruna-Sipulisekoitus. Sekoita.
  3. Yhdistä kasvisrasva, kookosmaito ja mausteet. Sekoita ja kaada vuokaan. Kypsennä yhdistelmäuunin yhdistelmätoiminnolla 140 astetta noin 35 minuuttia.
Perhetilan Kanajuuresvuoka
Saanto
Annosmäärä kpl
Annoskoko g
Laske