Resepti

Perhetilan Kanapata

Ainekset

0,004 kg Currya, Madras
Vuokia GN 1/1-65 mm, voitelu vuokasprayllä
1,5 kg Vettä
0,11 kg Maissitärkkelys
1 kg Appelsiinimehutiiviste 300%
0,35 kg Sulatejuusto laktoositon
0,02 kg Kanaliemijauhe vähäsuolainen
0,02 kg Suolaa

Valmistusohjeet

  1. Laita kananpaistisuikaleet 1/1 65 GN vuokaan. Ripottele päälle curry madras mausteseos. Sekoita. Ruskista yhdistelmäuunin kiertoilmatoiminnolla 225 asteessa noin 10 minuuttia.
  2. Lisää juureskuutiot vuokaan ja sekoita.
  3. Sekoita maissitärkkelys noin 0,5 l vettä.
  4. Yhdistä kaikki nesteet sekä mausteet ja sekoita. Kaada vuokaan ja kypsennä yhdistelmäuunin yhdistelmätoiminnolla 140 asteeessa, kosteus 40 % noin 35 minuuttia.
Perhetilan Kanapata
Saanto
Annosmäärä kpl
Annoskoko g
Laske