Resepti

Perunalettu, graavia siikaa ja dijonfraichea

Ainekset

Perunaohukaiset:
0,5 kg Peruna Puikula
0,06 kg Maissitärkkelys
0,2 kg Kananmuna
0,1 kg Kerma kuohu laktoositon
0,001 kg Muskottipähkinä jauhettu
0,001 kg Valkopippuria
0,002 kg Suolaa
0,01 kg Aromiöljyä, Knorr
0,8 kg Siika file
0,4 kg Sitruuna Vinegrette -kastiketta, Hellmann?s
0,03 kg Tilliä, tuore
Kastike:
0,3 kg Creme fraiche
0,01 kg Pippuri Pureetä, Knorr
0,015 kg Sinappi dijon

Valmistusohjeet

  1. Kuori perunat ja kypsennä höyryssä. Soseuta ja lisää lämpimään soseeseen maissitärkkelys, kananmunat ja kuohukerma. Sekoita tasaiseksi ja mausta muskotilla, valkopippurilla ja suolalla. Anna massan maustua pari tuntia ennen paistamista. Paista perun
  2. Leikkaa Siikafileet sormenpaksuisiksi viipaleiksi. Pyöritä Sitruunavinegretissä ja sekoita tilli joukkoon, anna maustua hetki.
  3. Sekoita kastikkeen ainekset keskenään. Tarjoa perunalettujen ja graavin siian kanssa.
Perunalettu, graavia siikaa ja dijonfraichea
Saanto
Annosmäärä kpl
Annoskoko g
Laske