Resepti
Ainekset
Perunaohukaiset: | ||
0,5 | kg | Peruna Puikula |
0,06 | kg | Maissitärkkelys |
0,2 | kg | Kananmuna |
0,1 | kg | Kerma kuohu laktoositon |
0,001 | kg | Muskottipähkinä jauhettu |
0,001 | kg | Valkopippuria |
0,002 | kg | Suolaa |
0,01 | kg | Aromiöljyä, Knorr |
0,8 | kg | Siika file |
0,4 | kg | Sitruuna Vinegrette -kastiketta, Hellmann?s |
0,03 | kg | Tilliä, tuore |
Kastike: | ||
---|---|---|
0,3 | kg | Creme fraiche |
0,01 | kg | Pippuri Pureetä, Knorr |
0,015 | kg | Sinappi dijon |
Valmistusohjeet
- Kuori perunat ja kypsennä höyryssä. Soseuta ja lisää lämpimään soseeseen maissitärkkelys, kananmunat ja kuohukerma. Sekoita tasaiseksi ja mausta muskotilla, valkopippurilla ja suolalla. Anna massan maustua pari tuntia ennen paistamista. Paista perun
- Leikkaa Siikafileet sormenpaksuisiksi viipaleiksi. Pyöritä Sitruunavinegretissä ja sekoita tilli joukkoon, anna maustua hetki.
- Sekoita kastikkeen ainekset keskenään. Tarjoa perunalettujen ja graavin siian kanssa.

Saanto | |
Annosmäärä | kpl |
Annoskoko | g |
Laske |